Over Mij

Hoi, ik ben Elke, de oprichter van Finance en Zo. Mijn passie is om ondernemers te helpen weer grip te krijgen op hun administratie en financiën. Het is mijn missie om zoveel mogelijk ondernemers te ondersteunen bij het creëren van structuur en overzicht, zodat zij zich kunnen concentreren op waar ze echt goed in zijn: ondernemen.

Met jarenlange ervaring op finance afdelingen van verschillende bedrijven, heb ik waardevolle expertise opgebouwd in boekhouding en financieel advies. Tijdens mijn carrière heb ik diverse uitdagende projecten mogen begeleiden, zoals het begeleiden van een overstap naar een ander boekhoudpakket, (her)structureren van complexe boekhoudingen en het omgaan met faillissementen. Deze ervaring heeft mij de vrijheid gegeven om te groeien en mijn kennis uit te breiden.

Na een tijd in loondienst te hebben gewerkt, besloot ik mijn eigen onderneming te starten. Ik realiseerde me dat ik als ondernemer de mogelijkheid had om veel meer ondernemers te helpen. Finance en Zo is ontstaan vanuit mijn verlangen om een betrouwbare partner te zijn voor ondernemers die worstelen met hun administratie. Ik geloof in de kracht van een goede financiële basis en de impact die dit heeft op het succes van een bedrijf.

De groei van Finance en Zo is mede te danken aan mond-tot-mondreclame en mijn actieve aanwezigheid op social media. Ik ben er trots op dat ik een groeiend klantenbestand heb mogen opbouwen en een verschil kan maken in het leven van mijn klanten.

Mijn voldoening haal ik uit het begeleiden van projecten waarbij ik ondernemers kan helpen om weer structuur en overzicht in hun boekhouding aan te brengen. Door mijn inlevingsvermogen en luisterend oor begrijp ik snel de uitdagingen waar mijn klanten mee te maken hebben. Samen werken we aan het bereiken van het einddoel dat zij voor ogen hebben.

Ik kijk ernaar uit om ook jou te kunnen ondersteunen bij het realiseren van financiële stabiliteit en groei. Laten we samen de weg naar succes bewandelen!