Over Ons

Onze Oorsprong

Bij Finance en Zo geloven we in het empowerment van elke ondernemer, omdat we vinden dat iedereen het recht heeft om inzicht te hebben in de financiële status van zijn bedrijf. Mijn naam is Elke Barte, en ik ben de oprichter van Finance en Zo. Mijn visie is ontstaan uit de overtuiging dat financiële kennis toegankelijk moet zijn voor elke ondernemer, ongeacht hun achtergrond.

Niet Standaard, Wel Persoonlijk

Ik ben geen standaard boekhouder. Mijn aanpak gaat verder dan cijfers invullen; ik ga de diepte in en kijk met jou als ondernemer over de schouder mee. Deze benadering is geworteld in mijn achtergrond waar ik voorheen in loondienst werkte. Mijn passie lag in het helpen van bedrijven om orde te scheppen in de chaos. Als sparringspartner sloot ik aan bij directie overleggen en merkte ik dat mijn unieke aanpak als prettig en effectief werd ervaren.

Onze Kernwaarden

Persoonlijke Aanpak

Bij Finance en Zo zit een persoonlijke aanpak in ons DNA. Een sparringspartner word je niet zomaar; het vereist hulpvaardigheid, klantvriendelijkheid en een toewijding aan persoonlijke aandacht. We zijn er om jou te ondersteunen, niet alleen als boekhouder maar als een betrokken partner in jouw ondernemersreis.

Bedrijfspand Sinds Mei 2023

In mei 2023 hebben we onze intrek genomen in ons eigen bedrijfspand. Dit heeft ons in staat gesteld om onze dienstverlening verder te optimaliseren en een omgeving te creëren waarin we nog beter kunnen samenwerken met jou en andere ondernemers.

Onze Toekomst: Automatiseren en Digitaliseren

Wij begrijpen dat tijd kostbaar is voor ondernemers. Daarom hebben we besloten te investeren in automatisering en digitalisering. Door slimme software in te zetten, besparen we tijd en kunnen we ons richten op andere vraagstukken om jouw onderneming naar nieuwe hoogten te brengen.

Ontdek Samen Met Ons

Bij Finance en Zo streven we ernaar om niet alleen jouw boekhouding te verzorgen, maar om een waardevolle partner te zijn in jouw ondernemersavontuur. Laten we samen ontdekken hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien en bloeien.